
Stap 1: Zorg voor bewijzen
Zorg er voor dat je meteen van het ongeval en de situatie voldoende bewijzen verzamelt. Zeker wanneer naar jouw inschatting de schuld duidelijk bij de andere partij ligt.
Stap 2: Raadpleeg een arts
Van belang is om bij letsel zo snel mogelijk een arts te bezoeken Allereerst voor je eigen gezondheid, maar ook om het verband te registreren tussen het letsel en het fietsongeval.
Stap 3: Neem contact met ons op voor juridische bijstand
Je kunt een schadevergoeding claimen als de schuld bij de andere partij ligt. Wij begeleiden je stap voor stap door het hele juridische proces. Je kan ons benaderen via 085-1308965 of via het contactformulier hier.
Stap 4: Aansprakelijk stellen
Als je recht hebt op een schadevergoeding stellen wij namens jou de andere partij aansprakelijk. Wij treden vervolgens in onderhandeling met de verzekeraar van de tegenpartij.
Stap 5: Schadeposten vastleggen
Samen met jou maken wij een opsomming van gederfde inkomsten en de kosten die zijn gemaakt als gevolg van jouw letsel. Belangrijk is daarbij om vanaf het begin bewijzen van alle kosten zoals reiskosten, revalidatiekosten, eigen bijdrage aan ziektekosten en kosten voor hulpmiddelen vast te leggen en te bewaren.
Stap 6: Voorschot aanvragen
Letselschade verhalen kan veel tijd in beslag nemen en kan lang duren. De werkelijke schade staat namelijk pas vast als je medische situatie niet meer verandert. Ondertussen onderhandelen wij als jou letselschade-adviseurs over een voorschot.
Stap 7. Eindafrekening
Wij houden in de gaten hoe het met je gaat. Als onderdeel van jouw letselschadeclaim kijken wij ook naar langdurige schade en eventuele toekomstige kosten die je moet blijven maken. Op basis van alle bovenstaande stappen wordt met de verzekeraar van de tegenpartij een eindregeling afgesproken.
Ben je slachtoffer van letselschade?
Onze letselschade-adviseurs bepalen geheel vrijblijvend of je in aanmerking komt voor een schadevergoeding. Maak direct een afspraak!