Fietsletselschade.nl
onderdeel van Letsolv

Letsolv fietsletselschade advies

Fietsletselschade.nl is onderdeel van Letsolv. Letsolv is een landelijk werkend gespecialiseerd letselschadebureau met jarenlange ervaring. Wij zijn jouw belangenbehartiger bij fietsletselschade. Geheel kosteloos.

Letsolv heeft vestigingen in Bergen op Zoom, Woerden en binnenkort ook Rotterdam. Letsolv staat bekend als een informeel kantoor en hecht veel waarde aan het sociale aspect. Letsolv zet zich hier dan ook graag voor in. Jaarlijks worden er een aantal sociale zaken behandeld en daarnaast zet Letsolv zich in voor diverse goede doelen.

Onze adviseurs hebben allemaal van dichtbij al eens een letselschade meegemaakt en weten derhalve ook vanaf de slachtofferzijde wat dit betekent.

Onze naam is een combinatie van twee woorden: Letsel en Solv. In onze dienstverlening ligt de nadruk op “oplossen “ ( Engelse woord solv). Fietsletselschade zaken kunnen ingewikkeld zijn en daarvoor is specialistische kennis nodig om zo de gevolgen van die schade zoveel als mogelijk te compenseren. Wij zoeken voor jou naar de beste oplossing.

De kernwaarden van Letsolv zijn open, eerlijk en oplossen. Deze kernwaarden zijn van belang om te voorkomen dat de impact van letselschade op een slachtoffer wordt onderschat.

Onze adviseurs hebben jarenlange ervaring in de letselschadebranche en weten wij wat het betekent om uw belangen te verdedigen.

Hoe wij je helpen.

Uitgebreide kennis

Goede communicatie

Snel geholpen

Uitgebreide kennis

Al onze fietsletselschade juristen zijn ervaren met uitgebreide kennis van de letselschadebranche. In de eerste gesprekken zal een realistisch beeld worden geschetst van de mogelijkheden, zodat jij de juiste verwachting hebt. Vervolgens houden wij jou voortdurend op de hoogte van de voortgang.

Communicatie en overleg

Goede persoonlijke communicatie is niet alleen online, via de telefoon of bij ons op kantoor. Het betekent ook dat onze fietsletselschade-adviseurs bij jou thuis langskomen. Wij doen dit niet alleen bij de opstart van jouw letselschadezaak, maar ook tussendoor om de voortgang te bespreken. Wij bezoeken onze cliënten in heel Nederland.

Snel geholpen

Je krijgt binnen 24 uur reactie van één van onze adviseurs onze belangrijkste omgangsvormen zijn daarin Open – Eerlijk – Oplossen. Zo creëren wij rust voor een slachtoffer. Je kan contact met ons opnemen via onderstaand contactformulier of via 085-1308965

Graag voor-en achternaam
Bijvoorbeeld: klaas@mail.nl
Bijvoorbeeld: 06 12345678
Beschrijf zo concreet mogelijk wat er gebeurd is en wat voor een schade je hebt opgelopen.

Goed bedrijf, snel contact en hebben mij goed geadviseerd in de mogelijkheden.

Ronald Wiersema

We werden snel geholpen en de adviseur blijken kennis van zaken te hebben. Ze hielpen me snel op weg en uiteindelijk nog een stuk meer letselschade vergoed gekregen dan verwacht.

Claudia Bakker